Qui sóc?

Seria la hòstia poder dir que em vaig graduar a la Universitat de Columbia a Los Angeles, que juntament amb en David Chase vam crear The Sopranos, que en J.J Abrams em va robar la idea de Lost o que l’Aaron Sorkin em truca quan es queda sense idees. Però tothom sap que la realitat supera la ficció!

L’any 2009 em vaig graduar a l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) en l’especialitat de guió. Durant la meva etapa d’estudiant, l’any 2008 vaig rebre el Premi del Jurat al Millor Curtmetratge del festival gallec Curtas Na Rede pel guió de “Münchausen”, i entre els anys 2009 i 2010 vaig ser finalista del Base New Talent, organitzat per la productora Escándalo Films, amb el projecte de llargmetratge Kentucky, que el 2017 es converteix en la meva primera novel·la (Brau Edicions). Com a bon guionista que passeja el seu títol amb orgull, he fet de tot o, més ben dit, m’han pagat per fer de tot. M’he guanyat la vida mirant la televisió 7 hores diàries; he fet vídeos virals de cabres; he sigut guionista de l’APM (TV3); he col·laborat amb gegants del sector com Playboy o UNILAD; he sigut coordinador de guió del programa TopTrendingTele (La Sexta); he creat campanyes publicitàries per Munich, Fundació puntCat o Consejo Regulador del Cava, entre d’altres; he co-escrit un llibre de sàtira política; he impartit classes a ESIC (Business & Marketing School) de Barcelona; i, fins i tot, he co-creat la primera websèrie transmèdia de TV3.

Extraescolarment escric. Així de senzill! I què escric? Doncs de tot. Articles a la revista de sèries online Serielizados, cuino relats per emportar a la revsita L’Endavant, novel·les, guions, etc. Què no escric? Doncs allò que a mi, com a lector, no m’agradaria llegir.

Si vols que t’enviï el meu currículum, si tens una idea i vols desenvolupar-la, si necessites un cop de mà amb el teu projecte, si vols llegir una de les meves novel·les o, si simplement, vols saludar-me, pots fer-ho a: aniol.florensa@gmail.com.

Fins aviat!