Lladrucs a les estrelles

Sicaris, especuladors immobiliaris, ciberterroristes, escopinyes i moltes gosses soviètiques desfilen en aquesta tragicomèdia de suspens, sincera i visceral, en què gent desorientada lluita per trobar el seu lloc al món

Any 1999. Una desgràcia familiar esmicola el somni d’en Ricky d’emancipar-se lluny de Sant Tòfol, el poble on ha viscut tota la vida i on, des de fa temps, se sent ofegat i empresonat. Amb l’esperança de guanyar diners de forma ràpida i senzilla per, així, poder tocar el dos de la gàbia en què s’ha convertit Sant Tòfol, en Ricky crea una productora de cine porno: Trempera Matinera. Poc es pensa, però, que les seves accions deixaran una reguera de sang i de cadàvers.

Any 2019. En Narcís ha començat a treballar de documentalista en una editorial i el primer encàrrec que rep és el de recopilar informació sobre un dels casos més estrambòtics i macabres de la història de Catalunya: el cas Trempera. L’objectiu de l’editorial és escriure un best-seller sobre en Ricky i els assassinats de Sant Tòfol. No obstant, la presència d’en Narcís a aquell poble ple de secrets i de recança tindrà unes conseqüències tan nefastes que ni ell es pot imaginar.

Lladrucs a les estrelles és la novel·la guanyadora del III Premi Vilassar de Noir de novel·la negra en català. El jurat va guardonar aquesta obra pel seu “prometedor vernís pulp que ajuda a construir una història plena d’il·lusió i humor a través d’un llenguatge molt treballat”. També ha valorat que Lladrucs a les estrelles suggereix una trama “arriscada, extrema i salvatge que s’allunya del costumisme d’altres propostes negres actuals”.

lladrucs-a-les-estrelles-coberta_page-0001-1

Si vols un exemplar físic o per ebook de la novel·la posa’t en contacte amb mi mitjançant aquest formulari

Una novel·la de Llibres del Delicte

……………………………

Booktràiler

……………………………

Premis i reconeixements

III Premi Vilassar de Noir de novel·la negra en català

……………………………

Ressenyes

……………………………

Aparicions a la premsa

A %d bloguers els agrada això: