Novel·les

La literatura m’apassiona! Soc un lector voraç i un escriptor molt tossut. El meu afany d’entretenir em porta a esgarrapar hores de la meva rutina per poder escriure les novel·les que m’agradaria llegir. Professió i vocació s’uneixen en la creació d’històries úniques.


Brau Edicions, 2017

Un conflicte radioactiu a la Catalunya independent

Què tenen en comú una horda de pollastres assassins, un cementiri nuclear, un nen enamorat i la independència de Catalunya?

L’acció d’aquesta singular novel·la transcorre entre el poble de Fuig, on s’ha desencadenat una emergència de proporcions bíbliques, i el Palau de la Generalitat, on els mandataris del país intenten gestionar la pitjor crisi de la història. Des dels ulls d’un guionista fracassat, els de la líder d’un col·lectiu ecoterrorista, els d’un vicepresident radical i els d’un friki d’onze anys, viurem una aventura apocalíptica i amb un desenllaç sorprenent.

Aniol Florensa és capaç de teixir elements com aquests i molts altres a Kentucky, una comèdia irreverent i esbojarrada que ens mostra, sense complexos, que en la política i en l’amor qualsevol estratègia és possible.

Descobreix l’univers de Kentucky!


Editorial Gregal, 2019

L’últim esmolet és la lluita inconscient d’un vell caçador de criatures fantàstiques catalanes perquè el seu llegat no caigui en l’oblit, mentre intenta salvar la seva neta de les urpes de la més malvada d’aquestes bèsties

En Josep és l’últim descendent d’una llarga tradició d’esmolets. Però els seus ingressos mai no han depès dels estris mal afilats dels veïns. Aquest enigmàtic personatge de gairebé setanta anys es converteix, per encàrrec i una gran suma de diners, en l’esmolet, un caçador de criatures fantàstiques catalanes.

Després d’estar a punt de perdre la vida durant el seu últim combat, en Josep decideix jubilar-se. Amb l’últim esmolet fora de joc, reapareixerà una de les criatures més poderoses de la història, que després de mil anys en letargia buscarà venjar-se de la gent que la va desterrar.

Quan la vida de la seva família es vegi amenaçada, en Josep es veurà obligat a recuperar els seus ganivets per emprendre una darrera aventura que no només posarà a prova les seves aptituds sinó que exposarà el seu passat macabre, una vida farcida de mentides i secrets, amb la petja que la mort del seu pare i de la seva dona van causar-li al cor.

Combinant elements que van des de Tolkien fins a King passant per Dahl, Aniol Florensa presenta una novel·la plena de misteri, d’acció i d’amor.

Comença l’aventura de l’últim esmolet!


Si vols llegir alguna de les meves novel·les, omple aquest formulari i te l’enviaré encantat!

%d bloggers like this: